Naši proizvodi štite i čuvaju zgrade i građevine širom sveta. Bez obzira na to da li je u pitanju projekat obnove, hidroizolacija nove zgrade ili popravka oštećene hidroizolacije, možete biti sigurni: KOSTER-ov sveobuhvatan i širok program proizvoda nudi optimalno rešenje.
Kako bismo uvek bili korak ispred, stalno razvijamo nove proizvode. Naš trenutni asortiman proizvoda sastoji se od bitumenske hidroizolacije podruma sa pozitivne strane, kristalizujuće mase za zaptivanje sa negativne strane, hidroizolacije za rezervoare i tunele, sanacionih maltera, horizontalnih prepreka (vlažnih barijera), sistema protiv plesni, sistema za ubrizgavanje pukotina i sanacije pukotina, proizvodi za popravku i zaštitu betona, aditivi za beton i malter, cementne podloge, podne obloge, sistemi za kontrolu vlage, zaptivne mase za fuge, hidroizolacija kupatila, impregnacija fasada, kao i krovne membrane TPO i ECB.

Sistemski paket za hidroizolaciju negativne strana mineralnih površina od vode pod pritiskom, kao što je unutrašnja hidroizolacija podruma. KOSTER KD sistem zaustavlja protok vode i formira trajni hidroizolacioni sloj na zidovima i betonu. Sve komponente KOSTER KD sistema kombinovane u jednom paketu.

Dvokomponentna elastična hidroizolacija otporna na vodu pod pritiskom. KOSTER NB Elastic Sivi premošćuje pukotine do 2mm, te je otporan na habanje. Za površine na kojima postoji povećana opasnost od nastanka pukotina. Za hidroizolaciju balkona, terasa, kao i ispod pločica. Otporan na randon.

Fasadna hidrofobna zaštita mineralnih građevinskih materijala od vode i kiše. Raspršiv, bezbojan nakon očvršćavanja i pogodan za difuziju vodene pare.